JTravel.nl / Copyright © JTravel.nl

De Keilewerf is in 2014 als initiatief van Stichting Treehouse begonnen. Het begon allemaal in een leegstaande loods van 1.000 m2. Inmiddels zijn hier ruim 80 jonge, creatieve ondernemers gevestigd. Hun bedrijfjes zijn gevestigd in twee gebouwen met een totale oppervlakte van 6.000 m2. De Keilewerf blijf in elk geval tot eind 2019 open.

De Keilewerf bevindt zich in het M4H district op de hoek van de Vierhavensstraat en de Keileweg, niet ver van het Marconiplein in Rotterdam.

In het gebouw van de Keilewerf in Rotterdam

In de gebouwen hebben staalslagers, kunstenaars, architecten, meubelmakers en muzikanten, filmmakers, surfboardontwerpers, foodtruckbouwers en stoffeerders hun eigen werkplaats, atelier of studio gebouwd. Zij werken hier als collectief of individueel aan projecten.

U kunt ook zelf de handen uit de mouwen steken. Er zijn hier meerdere flexibele werkplekken en werkbanken te huur. U kunt samen met anderen gebruik maken van de zagerij en er is een bouwmarkt voor tweedehands materiaal. Dit is te vinden bij Buurman. Hier worden ook workshops meubel maken gegeven.

Op de Keilewerf worden regelmatig rondleidingen gegeven aan uiteenlopende doelgroepen zoals gemeentes, bedrijven en andere organisaties. Ook worden in deze creatieve omgeving regelmatig workshops gegeven. De deuren staan altijd open, dus als u in de buurt bent kunt u hier een kijkje nemen.

Adres
Keilewerf
Hoek van Vierhavensstraat 56/Keileweg 4
3029 BG Rotterdam
Telefoonnummer: 06 – 24 68 82 35
E-mail:
Website:
Logo Keilewerf

 

Voor meer foto's van de Keilewerf in Rotterdam, zie: foto's Keilewerf.


 


Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest


In de gebouwen aan de Keilewerf hebben veel bedrijfjes hun eigen werkplaats, atelier of studio gebouwd. Je kunt ook zelf de handen uit de mouwen steken. Er zijn hier meerdere flexibele werkplekken en werkbanken te huur. Meer over de Keilewerf lees je op mijn website. Lees je mee? #keilewerf #rotterdammakersdistrict #instameet #rotterdam #jtravelblog #jtravel

 

Deel dit artikel

Reacties mogelijk gemaakt door CComment