JTravel.nl / Copyright © JTravel.nl

Op een hete middag in juli 2016 heb ik, samen met mijn ouders, een bezoek gebracht aan de Hortus Botanicus in het Groningse Haren. Ik heb in het voorjaar 2016 een onderwerp over de Chinese Tuin in de Hortus Botanicus in Haren in het programma Binnenste Buiten op televisie gezien. Aangezien ik in juli toch in het hoge noorden verbleef, heb ik dit verblijf aangegrepen om in die periode de Hortus Botanicus in Haren met de Chinese Tuin te bezoeken. Het was voor mij niet de eerste keer dat ik hier rondliep. Als kind ben ik hier ook verschillende keren geweest, maar toen was de Chinese Tuin er nog niet en de tropische kas, die nu is afgebroken om plaats te maken voor de Hondsrugtuin (deze was, toen wij er waren, nog in aanbouw en dus niet te bezichtigen), was toen nog te bezoeken.

Ik wil u mee laten genieten van de foto’s die ik heb gemaakt en verder geef ik algemene informatie en informatie over de tuinen in de Hortus Botanicus in Haren.

Veel plezier met het lezen van de informatie, de informatie over de tuinen en het bekijken van de foto's. De foto's zijn verdeeld in twee artikelen, foto's van de tuinen en foto's van de kunstobjecten in de Hortus Haren.

 Hortus Botanicus Haren

 


Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest


In het Groningse Haren vind je de Hortus Botanicus. Het is één van de oudste en grootste botanische tuinen van Nederland. Deze Hortus is bekend om zijn Chinese Tuin. Meer lezen. Kijk dan op mijn website. Lees je mee? #hortus #hortusbotanicus #hortusharen #haren #groningen #jtravel #jtravelblog

 

Deel dit artikel

Reacties mogelijk gemaakt door CComment