JTravel.nl / Copyright © JTravel.nl

 

Het thema in 2015 is Vincent van Gogh. Dit omdat het in 2015 precies 125 jaar geleden is, dat de schilder Vincent van Gogh is overleden. Hij leefde van 1853 tot 1890. Dit moment is door de Keukenhof aangegrepen om de beroemde schilder te eren.

Het bloemenmozaïek van Vincent van Gogh is gemaakt van duizenden tulpen en muscari's. Het mozaïek is ruim 250 m2 groot.

De Selfietuin is een tuin geïnspireerd door de zelfportretten van Vincent van Gogh.

Hieronder vindt u een impressie van de door mij op 21 april 2015 gemaakte foto’s van het thema van 2015: Vincent van Gogh.


Bloemenmozaiek van Vincent van Gogh / Copyright © JTravel.nl Zelfportret van Vincent van Gogh / Copyright © JTravel.nl Zelfportret van Vincent van Gogh / Copyright © JTravel.nl Schilderij / Copyright © JTravel.nl Schildersezel van Vincent van Gogh / Copyright © JTravel.nl

 

In de artikelen foto’s algemeen, foto's kunst en foto's binnententoonstellingen vindt u foto's over deze andere delen van de Keukenhof 2015.

In het artikel informatie over de Keukenhof zijn ook een aantal foto’s geplaatst.

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest


In 2015 bezocht ik voor het eerst sinds lange tijd de Keukenhof in Lisse. Hier zie de mijn foto's van het thema van 2015: Vincent van Gogh. Kijk je mee? #keukenhof #bloemententoonstelling #lisse #fotos #vincentvangogh #jtravel #jtravelblog

 

Deel dit artikel

Reacties mogelijk gemaakt door CComment