JTravel.nl / Copyright © JTravel.nl

De Keukenhof leent zich uitstekend voor beeldhouwwerken en andere kunstobjecten. Deze geven de Keukenhof een extra dimensie. Kunstenaars krijgen elk jaar de gelegenheid om kunstobjecten in de Keukenhof te laten zien. De combinatie van het park en de beeldende kunst zijn verrassend.

Hieronder vindt u een impressie van de door mij op 21 april 2015 gemaakte foto’s van de aanwezige kunst in de Keukenhof van 2015.


Een van de drie duiven van Carlo E. van Kervel / Copyright © JTravel.nl Tree of Life van Jos Naus & Marjan Tabak / Copyright © JTravel.nl Ruiter te paard van De Koning / Copyright © JTravel.nl Golvend Licht van Frans Kegels / Copyright © JTravel.nl Kunst op de Keukenhof 2015 / Copyright © JTravel.nl Kunst op de Keukenhof 2015 / Copyright © JTravel.nl Green purple blue and red fishes van Ellen Kuijl / Copyright © JTravel.nl Kunst op de Keukenhof 2015 / Copyright © JTravel.nl Meisje van Marij Janssen / Copyright © JTravel.nl Kunst in de Keukenhof 2015 / Copyright © JTravel.nl Zittende vrouw van PazSansFle / Copyright © JTravel.nl Kunst in de Keukenhof 2015 / Copyright © JTravel.nl Gehurkte vrouw van Nic Jonk / Copyright © JTravel.nl Dynamic Baccata van Will Schropp / Copyright © JTravel.nl

 

In de artikelen foto’s algemeen, foto's Vincent van Gogh en foto's binnententoonstellingen vindt u foto's over deze andere delen van de Keukenhof 2015.

Klik hier voor meer informatie over de Keukenhof.

P.S. Ik heb niet van alle kunstobjecten opgeschreven wie de maker is en wat het precies inhoudt. Mocht uw object op een van de foto's staan en er staat geen juiste naam van de maker of inhoud bij vermeld, kunt u mij dit via het contactformulier elders op deze site laten weten.

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest


In 2015 bezocht ik voor het eerst sinds lange tijd de Keukenhof in Lisse. Hier zie de mijn foto's van de toen aanwezige kunst tijdens de bloemententoonstelling. Kijk je mee? #keukenhof #bloemententoonstelling #lisse #fotos #kunst #jtravel #jtravelblog

 

Deel dit artikel

Reacties mogelijk gemaakt door CComment