JTravel.nl / Copyright © JTravel.nl

Het thema in 2018 is Romantiek in Bloemen. Bloemen en romantiek horen bij elkaar. Het historische park is midden in de tijd van de Romantiek (in 1857) ontworpen. Het thema vindt u overal terug, zoals, in het bloemenmozaïek, in de romantische tulpentuin, bij de Kissing Gateway (kusgang), bij het levensgroot kussend paartje in Delfts blauw, waarmee u een 'kusfoto' kunt maken, de Holiday Romance tuin of in de Cupidotuin. Zeg het met bloemen … Het thema Romantiek in Bloemen vindt u ook terug tijdens de bloemenshows, zo zal de rozenshow groter zijn dan ooit, want de rode roos is het symbool van de ware liefde. Het tulpenmozaïek van 2018 is een hart waarin 50.000 bollen zijn geplant.

Hieronder vindt u een impressie van de door mij op 2 mei 2018 gemaakte foto's van het thema van 2018: Romantiek in Bloemen.

In de artikelen foto's algemeen, foto's kunst en foto's binnententoonstellingen vindt u foto's over deze andere delen van de Keukenhof 2018.

Voor meer informatie over de Keukenhof verwijs ik u graag door naar het artikel informatie.


Het thema 'Romantiek in Bloemen' in het tulpenmozaïek / Copyright © JTravel.nl Het thema 'Romantiek in Bloemen' in het tulpenmozaïek / Copyright © JTravel.nl Het thema 'Romantiek in Bloemen' tijdens de orchideeën- en anturiumshow in het Beatrix Paviljoen / Copyright © JTravel.nl Het thema 'Romantiek in Bloemen' tijdens de orchideeën- en anturiumshow in het Beatrix Paviljoen / Copyright © JTravel.nl Het thema 'Romantiek in Bloemen' tijdens de orchideeën- en anturiumshow in het Beatrix Paviljoen / Copyright © JTravel.nl Het thema 'Romantiek in Bloemen' tijdens de orchideeën- en anturiumshow in het Beatrix Paviljoen / Copyright © JTravel.nl Het thema 'Romantiek in Bloemen' tijdens de orchideeën- en anturiumshow in het Beatrix Paviljoen / Copyright © JTravel.nl Het thema 'Romantiek in Bloemen' in de Cupidotuin / Copyright © JTravel.nl Het thema 'Romantiek in Bloemen' in de Cupidotuin / Copyright © JTravel.nl Het thema 'Romantiek in Bloemen' in de Cupidotuin / Copyright © JTravel.nl Het thema 'Romantiek in Bloemen' tijdens de bloemenshow in het Willem-Alexander Paviljoen / Copyright © JTravel.nl Het thema 'Romantiek in Bloemen' tijdens de bloemenshow in het Willem-Alexander Paviljoen / Copyright © JTravel.nl Het thema 'Romantiek in Bloemen' tijdens de bloemenshow in het Willem-Alexander Paviljoen / Copyright © JTravel.nl Het thema 'Romantiek in Bloemen' tijdens de bloemenshow in het Willem-Alexander Paviljoen / Copyright © JTravel.nl

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest


In 2018 bezocht ik opnieuw de Keukenhof in Lisse. Hier zie de mijn foto's van het thema van 2018: Romantiek in bloemen. Kijk je mee? #keukenhof #bloemententoonstelling #lisse #fotos #romantiekinbloemen #jtravel #jtravelblog

 

Deel dit artikel

Reacties mogelijk gemaakt door CComment