JTravel.nl / Copyright © JTravel.nl

De Keukenhof leent zich uitstekend voor beeldhouwwerken en andere kunstobjecten. Deze geven de Keukenhof een extra dimensie. Kunstenaars krijgen elk jaar de gelegenheid om kunstobjecten in de Keukenhof te laten zien. De combinatie van het park en de beeldende kunst zijn verrassend.

In de artikelen foto's algemeen, foto's Romantiek in Bloemen en foto's binnententoonstellingen vindt u foto's over deze andere delen van de Keukenhof 2018.

Ik verwijs u voor meer informatie over de Keukenhof door naar het artikel informatie.

Hieronder vindt u een impressie van de door mij op 2 mei 2018 gemaakte foto's van de aanwezige kunst in de Keukenhof van 2018.


Kunst op de Keukenhof 2018 / Copyright © JTravel.nl Het kunstwerk 'One step beyond' van Roland de Jong Orlando / Copyright © JTravel.nl Het kunstwerk 'Ascension' van Roland de Jong Orlando / Copyright © JTravel.nl Het kunstwerk 'Rhytm Stick' van Roland de Jong Orlando / Copyright © JTravel.nl Het kunstwerk 'Off the ground' van Roland de Jong Orlando / Copyright © JTravel.nl Het borstbeeld van Ludwig von Beethoven / Copyright © JTravel.nl Kunst op de Keukenhof 2018 / Copyright © JTravel.nl Het kunstwerk 'Behoedend' van Paula Withagen / Copyright © JTravel.nl Het kunstwerk 'In Love' van Paula Withagen / Copyright © JTravel.nl Kunst op de Keukenhof 2018 / Copyright © JTravel.nl Het kunstwerk 'Wereldvrouw' van Berita Valk / Copyright © JTravel.nl Het kunstwerk 'Blood Moon' van Ankie Lommen / Copyright © JTravel.nl Het kunstwerk 'The Observers' van Ankie Lommen / Copyright © JTravel.nl Het kunstwerk 'Spider' van Marian Kastelein / Copyright © JTravel.nl Het kunstwerk 'Fine fine Erik' van Robert Pennekamp / Copyright © JTravel.nl Kunst op de Keukenhof 2018 / Copyright © JTravel.nl Het kunstwerk 'The coloured fish family' van Ellen Kuijl / Copyright © JTravel.nl Het kunstwerk 'The coloured fish family' van Ellen Kuijl / Copyright © JTravel.nl Kunst op de Keukenhof 2018 / Copyright © JTravel.nl Houten uilen op de Keukenhof 2018 / Copyright © JTravel.nl Twee van de drie duiven van Carlo E. van Kervel / Copyright © JTravel.nl Een houten pauw op de Keukenhof 2018 / Copyright © JTravel.nl Ruiter te paard van De Koning / Copyright © JTravel.nl Tree of Life van Jos Naus & Marjan Tabak / Copyright © JTravel.nl Het kunstwerk 'Cumulatie' van Lia Koster / Copyright © JTravel.nl Het kunstwerk 'Stiertje' van Dhr. van der Meer / Copyright © JTravel.nl Kunst op de Keukenhof 2018 / Copyright © JTravel.nl Eén van de drie duiven van Carlo E. van Kervel / Copyright © JTravel.nl Kunst op de Keukenhof 2018 / Copyright © JTravel.nl Het kunstwerk 'Reiger in het riet' van Leos Machacek / Copyright © JTravel.nl Het kunstwerk 'Iris' van Rosalinde van Ingen Schenau / Copyright © JTravel.nl Het kunstwerk 'Dansende dames (Eunike, Arethi en Chara)' van Zus van Zand / Copyright © JTravel.nl Het kunstwerk van Gjalt Blaauw / Copyright © JTravel.nl Kunst op de Keukenhof 2018 / Copyright © JTravel.nl Het kunstwerk 'Mermaid' van Jack van Iwaarden de Vreede / Copyright © JTravel.nl

 

P.S. Ik heb niet van alle kunstobjecten opgeschreven wie de maker is en wat het precies inhoudt. Mocht uw object op één van de foto's staan en er staat geen juiste naam van de maker of inhoud bij vermeld, kunt u mij dit via het contactformulier elders op deze site laten weten.

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest


In 2018 bezocht ik opnieuw de Keukenhof in Lisse. Hier zie de mijn foto's van de toen aanwezige kunst tijdens de bloemententoonstelling. Kijk je mee? #keukenhof #bloemententoonstelling #lisse #fotos #kunst #jtravel #jtravelblog

 

Deel dit artikel

Reacties mogelijk gemaakt door CComment