Header algemeen / Copyright © JTravel.nl

Al jaren koester ik de wens mijn reizen, gecombineerd met foto’s en achtergrondinformatie over de bezochte landen en plaatsen, te verwerken in een website, dat is deze site geworden, JTravel.nl. Het schrijven van reisverslagen is iets wat ik al van kinds af aan doe en ik heb door de jaren heen dan ook een grote verzameling van vakantieverslagen opgebouwd.

Vanaf 2011 ben ik verre reizen gaan maken. In de jaren er voor ging ik altijd met een vriendin op vakantie naar o.a. Griekenland en Turkije. Reizen is een passie van mij, maar het was er nooit van gekomen om verre reizen te gaan maken. Dat deed zich nu voor omdat ik de keuze had of om helemaal niet op vakantie te gaan, als single, helemaal alleen naar een strandbestemming te gaan of mij als single aan te sluiten bij een georganiseerde groepsreis. Dat laatste heb ik gedaan, want ik wil toch iets van de wereld zien en hele dagen aan het strand liggen is niets voor mij. Ik wil andere landen en culturen leren kennen, dingen zien. De afgelopen jaren ben ik in Azië en Afrika geweest.

De reisverslagen en achtergrondinformatie over de bezochte landen en plaatsen van mijn reizen naar Thailand, Zuid-Afrika, Vietnam en Zuid-Afrika & Namibië vindt u op deze website. Ik hoop in de toekomst nog vele reisverslagen aan deze website te kunnen toevoegen, want mijn lijstje is nog lang.

Daarnaast vindt u ook nog een impressie van de Keukenhof, de Amsterdamse Waterleidingduinen, de Hortus Botanicus in Haren, het Duitse Waddeneiland Borkum, het Nederlandse Waddeneiland Texel uit 2016 en 2017, de Kaagbaan Experience, de Bollenstreek, Instawalk Waterbazen, de Instameet 24H Noord in Amsterdam en de Instameet Groot Handelsgebouw en het Rotterdam Makers District, beide in Rotterdam, de Instawalk op het Hembrugterrein in Zaandam, Amsterdam, Haarlem, Leiden, Doorwerth & Bunnik, Bronkhorst, Haarlemmermeer en Groningen op deze website. Ook dit deel zal in de toekomst verder worden uitgebreid.

Veel plezier met het lezen van de reisverslagen en het bekijken van de foto’s op mijn website!


 JTravel

 

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

 

Deel dit artikel